Voorstelling

Renocure BVBA is ontstaan uit de samenkomst van een aantal ervaren vakmensen, die reeds vele jaren hun pluimen hebben verdiend in de bouwsector.

Hun ideeën en vakkundigheid werden samengebracht om een correct en efficiënt antwoord te geven op de vragende groei naar totaaloplossingen. Dit onder andere voor problemen inzake: buitengevels, daken, goten, betonherstellingen, schilderwerken, elastische voegwerken, CV en loodgieterij.

Lees meer over onze diensten »

De vele jaren bouwervaring van de zaakvoerders maken van Renocure dé betrouwbare partner bij uitstek, dit zowel qua advies als uitvoering en nazorg.

Waarom voor Renocure kiezen?

Er zijn heel wat spelers op de markt die ongeveer dezelfde bouwactiviteiten uitvoeren. Wij willen ons onderscheiden door onze specifieke bedrijfsfilosifie.

Deze houdt onder andere in:

  • persoonlijk contact binnen een ontspannen sfeer
  • een goede begeleiding voor elke opdrachtgever
  • het afleveren van vakkundige kwaliteit
  • een correcte prijs
  • werken volgens de wettelijke veiligheidsbepalingen en VCA-princiepes

Kortom: een goede prijs / kwaliteitsverhouding.

We zijn er tevens van overtuigd dat duidelijke afspraken primordiaal zijn en dat dus goede papieren ook goede vrienden maken!

Voor wie we reeds werkten

Tot op heden hebben wij steeds met succes gewerkt voor particulieren, de Vlaamse Gemeenschap, Scholengroepen en bankinstellingen. Wij werken ook graag samen met architecten en syndici.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wij maken vrijblijvend en gratis offertes en komen ook graag ter plaatse, al dan niet met afspraak. Dit kan zelfs ’s avonds tussen 19u en 22u, of tijdens het weekend in de voormiddagen tussen 8u30 en 13u (zelfs op zondagvoormiddag)!

Bent u geïnteresseerd om met ons te werken, neem dan vrijblijvend contact op »